STAVBA A BUDOVÁNÍ JEZÍREK, BIOTOPŮ, RYBNÍČKŮ

Veřejné fórum aktivní před 12 měsíce

V této diskusní kategorii najdete veškeré příspěvky týkající se problematiky stavby a budování zahradních jezírek a biotopů. Nevíte si s něčím rady, máte pro nás „Jezírkáře“ nějaký nový tip či radu spojenou se stavbou zahradních jezírek – pak vložte svůj příspěvek.

Správci fóra

Ako vybudovať jazierko keď mám vysoko spodnú vodu? (2 příspěvků)

← Kategorie   Zpět na přehled diskusí
  • Avatar iwana napsal/a 12 měsíce před:

Dobrý deň, poraďte mi prosím ako vybudovať jazierko keď mám vysoko spodnú vodu dá sa to aj s fóliou alebo mám využiť
    spodnú vodu. Máte s tým niekto skúsenosti? Prosím o radu a ďakujem.

• Avatar Zahradni-jezirko2 napsal/a 12 měsíce před:

Dobrý den,

tento problém často řešíme zejména u větších staveb. Je důležité dno vyspádovat do jednoho místa a vodu neustále odčerpávat v průběhu stavby. Nejvhodnější ale je celé dno odvodnit propustným štěrkem a perforovanými drény. Vodu stáhnout do šachty mimo jezírko a pak vodu odvádět po spádu pryč nebo vyčerpávat čerpadlem. Jakmile je už v jezírku napuštěná voda, tak problémy se spodní vodou vymizí. V případě, že ale bude voda opětovně vypuštěna za účelem údržby, tak je nutné vodu zase odčerpávat.

Abyste mohli diskutovat, musíte se přihlásit nebo registrovat.

Sdílejte s přáteli

Kontakty

Adresa:

Čechyně 147

(areál bývalého UP) 

Rousínov 683 01

GPS: 49°12′56.133"N, 16°54′32.366"E

Mobil: Tel.: +420 734 278 514

E-mail: info@doltak.cz

Facebook

Posílejte fotografie svých jezírek, hodnoťte okrasná jezírka ostatních, sdílejte svou radost s ostatními fanoušky

Newsletter

Chcete být informováni o novinkách v našem e-shopu? Nechte si zasílat novinky na e-mail.

RSS kanály

Sledujte náš web pomocí RSS kanálů:

Přihlášení uživatele